Matilda Pettersson

Hoppryttare

Matilda Pettersson, Stall Bjärby i Norrköping. Matilda tävlar aktivt med mängder av vinster och plac i hoppning upp till 1,60m.På meritlistan finns bl a vinst i Breeders 5års, Scandinavium 6års och 7års, Falsterbo 7års, Gina Tricot GP och Kopparbergs GP bland många andra.

 

Birgitta Kjellin

Tränare, dressyr, avel

Birgitta är hästutbildare och dressyrtränare, har tävlat på hög nivå och utbildat flertalet hästar upp till och med Grand Prix. Hon har tagit fram mängder av godkända hingstar. Sex hästar har gått såväl OS som VM, EM, NM som World Cup, varav en tagit medalj.

Hon har tagit fram och visat upp hästar som vunnit årgångsfinaler för 4-, 5-, 6- och 7-åringar i Scandinavian Open. Hon har tagit fram och visat upp hästar i unghästchampionaten Breeders Trophy i både hoppning och dressyr, varav hästarna Tip Top och Isidor är de enda vinnarna i Unghästmiljonen.

Hannah Regosa

Dressyrryttare

Hannah är16 år och bor utanför Karlstad. Hon rider för Solstadens Ryttarförening och tränar för Mia Lee (Stald Magic, Danmark) och Anki Carlsson. Hannah har tre dressyrponnyer, Inspi(red) Justice (kat D), Red Rebel Vrå (kat D) och Magic Design (kat C) som hon tävlar både nationellt och internationellt. Hannah tävlar bara dressyr, men tycker också om att hoppa och rida markarbete. Tillsammans med Inspi(red) Justice är Hannah en del i ponnylandslagets A-trupp. 

Hannahs främsta meriter är att deltagit i Nordiska Mästerskapen 3 gånger, med två lagguld och ett lagsilver som resultat. Hon har också ridit 5 A-finaler på SM. 2019 blev Hannah 8:a på Inspi(red) Justice och 4:a med Magic Design. Hannah vann DM-guld med både Magic Design och Red Rebel Vrå 2019.