Matilda

Emma Mattisdotter

Dressyrryttare

Emma är ambitiös tjej som jobbar hårt för sina hästar och drömmar. Hon driver ett utbildningsstall och har 3 egna hästar i stallet, en 4-åring e. Sezuan, en 5-åring e. Apache och en 6-åring e. Fürstenball. Emmas tävlar dressyr, där hon har segrar tom intermédiaire och har som mål att rida Grand Prix.

Birgitta Kjellin

Tränare, dressyr, avel

Birgitta är hästutbildare och dressyrtränare, har tävlat på hög nivå och utbildat flertalet hästar upp till och med Grand Prix. Hon har tagit fram mängder av godkända hingstar. Sex hästar har gått såväl OS som VM, EM, NM som World Cup, varav en tagit medalj.

Hon har tagit fram och visat upp hästar som vunnit årgångsfinaler för 4-, 5-, 6- och 7-åringar i Scandinavian Open. Hon har tagit fram och visat upp hästar i unghästchampionaten Breeders Trophy i både hoppning och dressyr, varav hästarna Tip Top och Isidor är de enda vinnarna i Unghästmiljonen.

Esther Philippa Nicolaissen

Hoppryttare, unghästutbildare

Sedan 2013 har Esther drivit utbildnings-/försäljningsstallet EPHorses utanför Hjo. Esther har tidigare tävlat internationellt i fälttävlan, med bl.a individuellt Norskt och Nordiskt guld! men är nu mer inriktad på hoppning och dressyr med meriter upp till 1,50m och MsvB. Fokus ligger på tävling/utbildning av yngre hästar med matchning mot championaten, men även inridning och försäljning är en stor del av verksamheten. Varmt välkommen Esther!