MaxiRice - Starten...

Stabiliserat riskli (Stabilized Rice Bran - SRB) har importerats till Europa från USA, Australien och Asien under många år.
Leanne Knight "grundaren av MaxiRice" har arbetat med stabiliserat riskli i över 20 år, och för henne blev det uppenbart att det var en nödvändighet att ta fram en högkvalitativ stabiliserad riskli för Europa. Ett riskli som inte belastats av extra kostnader i form av tullkrav och föreskrifter, tidskrävande arbete, och andra utmaningar som det innebär att importera varor från utlandet.

Leanne hade ett uppdrag, att tillhandahålla en GMO-fri riskli, med renare kvalitet och en kostnadseffektiv produkt, med en bra leveranslösning för den europeiska hästgemenskapen.
Företaget FeedGate bildades i Sverige 2011 och ingick ett partnerskap med en ledande risproducent i norra Italien.
FeedGate är dedikerat till, att med sunt förnuft utveckla konsten och vetenskapen om att mata hästar.

20 års erfarenhet
Kostnadseffektivt
Smidig import
Högkvalitativt riskli
Globalt

Historien om MaxiRice

MaxiRice, en produkt av FeedGate, är ett extruderat stabiliserat risklipellets som produceras utan att värdefulla näringsämnen går förlorade. Genom att använda det renaste stabiliserade risklit bildas ett extremt fördelaktigt födoämne som heter SRB-High Fat. Med tillsatt kalciumkarbonat och vitamin E är det en av de mest effektiva tillsatserna för hästdieter.
MaxiRice började som en vision för hästindustrin med alla hästraser och hästentusiaster i åtanke. Vårt mål var att ge slutanvändaren en naturlig, högkvalitativ och kostnadseffektiv produkt med många fördelar för hästens hälsa, prestanda, skick och temperament. Lätt att utfodra med en mycket välsmakande naturlig smak.
MaxiRice-loggan föreställer en häst i en riskärna som symboliserar ett exceptionellt och uppskattat premium fodertillskott.
MaxiRice har ett års hållbarhet och produceras från italienskt ris, en produkt från EU.
När MaxiRice tillsätts till hästfoder, förbättras i hög grad näringsvärdet i alla foder, och det anses vara en av de bästa källorna till fett för hästhälsa.
Det är inte bara fettet som är fördelaktigt utan även näringskompositionen som MaxiRice innehåller - Natures Support.
MaxiRice är tillgängligt via distributionskanaler över hela Europa.

När det gäller informationen om ingredienskedjan, hittar du mer detaljerad information på webbplatsen feedgate.eu.