Kära kunder,

Hästen är ett fantastiskt djur! Alla som har hästar kring sig på ett eller annat sätt, vet vilka otrolig individer hästarna är! Kloka, starka, nyfikna, ja, vi kan fortsätta hur länge som helst… Oavsett vilka egenskaper just din häst besitter, så behöver alla hästar det lilla extra ibland för att nå sin fulla kapacitet.

Vi som jobbar med MaxiRice i Sverige bor på en hästgård utanför Skövde. Vi har nästan trettio års erfarenhet av dressyr, hoppning, fälttävlan och även lite avel. Vi har sett vilken fantastisk effekt MaxiRice har på våra egna och andras hästar.

Vi som många andra hästägare där ute hade ett flertal olika tillskott till våra hästar, för att försöka täcka alla hästens behov, dock sällan med några synliga resultat. När vi kom i kontakt med MaxiRice kunde vi snabbt konstatera märkbara resultat, bara efter en kort tid! Det som är extra roligt är att när många andra foderleverantörer har ett tillskott för en del av hästen, så verkar MaxiRice på hela hästen! Inte nog med det! Finns det något annat fodertillskott som du kan ge till alla hästar…föl, elithästar, pensionärer? Med detta som bakgrund förstår ni varför vi kallar det, ”MaxiRice – Tillskottet som verkligen fungerar!”

Vi vill hälsa er hjärtligt välkomna till MaxiRice-familjen!

Christian